Συμβουλευτικές υπηρεσείες

Καλώς ήρθατε στη VARIO-HAUS

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας στην εταιρεία μας και την ιστοσελίδα μας, καθώς και στο χαρτοφυλάκιο των σπιτιών μας. Σύμφωνα με τον ισχυρισμό μας "VARIO-HAUS δίνει στην ζωή σου ένα σπίτι" σχεδιάζουμε το σπίτι σας συμφωνα με τις ατομικές σας ιδέες και τα προσωπικά σας αιτήματα.

Ας μιλήσουμε λίγο για τα σπίτια και τα κτίρια. Αν αναρωτηθείτε γιατί οι Αυστριακοί προτιμούν αγροικίες ή οικιστικά κτίρια τυπου "Wilhelminian" θα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η απάντηση είναι πολύ απλή: σε αυτούς τους τύπους των σπιτιών είναι εύκολο να καταλάβει κανείς την απλότητα και την πρακτικότητα τους. Είναι γεμάτα από ιδέες και είναι πραγματικά σπίτια.

Ο προσανατολισμός του σπιτιού σε σχέση με το περιβάλλον του είναι ένα σημαντικό σημείο. Για παράδειγμα, δωμάτια για την ιδιωτική ζωή και δωμάτια για την επικοινωνία, το εσωτερικό και το εξωτερικό, όλα πρέπει να σταθούν σε λειτουργική σχέση το ένα με το άλλο. Καλά ισορροπημένες αναλογίες, υλικά, μορφές και χρώματα, η εσωτερική οργάνωση και η κάτοψη κάνει ένα τέλειο σπίτι.
Τα περισσότερα από τα σπίτια μας είναι κατασκευασμένα ως χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης ή παθητικές κατοικίες.

Η επαγγελματική Συμβουλευτική υπηρεσεία σημαίνει και πολλά ερωτήματα.

Η τέχνη του επαγγελματία στη Συμβουλευτική διαβούλευση ξεκινάει με ερωτήσεις σχετικά με τις συνήθειες της οικογένειας και του γενικού τροπου ζωής. Πρέπει να γνωρίζουμε τα προσωπικά αιτήματα, τις επιθυμίες και τα όνειρα σας σχετικά με το νέο σας σπίτι σας, ώστε να αναπτύξουμε ένα σχέδιο για το αύριο και τις ημέρες μετά απο αυτό. από όλα, ένα νέο σπίτι θα πρέπει να σχεδιαστεί για μια ζωή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να γνωρίζουμε τα πάντα για την ακριβή τοπογραφική και γεωγραφική θέση του μελλοντικού σπιτιού.

Η έννοια VARIO-HAUS είναι να είναι ο συνεργάτης του πελάτη και να τον συνοδεύει από την πρώτη επίσκεψη μέχρι το σπίτι του να έχει ολοκληρωθεί. Θα πάρουμε αρκετό χρόνο μαζί σας για να αναλύσουμε τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες, προκειμένου να είμαστε σε θέση να σχεδιάσουμε και να εκπονήσουμε το νέο σας σπίτι σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Μόλις ένα λεπτομερές σχέδιο όροφου (κάτωψη) είανι έτοιμο προς συζήτηση, θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να κάνετε τυχών αλλαγές, η και βελτιώσεις που ίσως να ενσωματώσουν και νέες ιδέες.
Στο τέλος, ένα ρεαλιστικό σχέδιο κτίριου έχει αναπτυχθεί.

Σε κάθε στάδιο της ανάπτυξης του έργου σας, θα ξέρετε λεπτομερώς το εύρος των υπηρεσιών και το κόστος. Λεπτομερής σχέδια κατασκευής, με το υπόγειο, καθώς και με όλα τα αναγκαία μέτρα για να λάβετε την επίσημη άδεια οικοδομής περιλαμβάνονται στις τιμές μας, και σε οποιαδήπωτε έκδοση κατασκευής επιλέξετε. Επιπλέον εγγυόμαστε σταθερές τιμές για ένα χρόνο από την υπογραφή της σύμβασης αγοράς.

Αν θέλετε να πάρετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα θέματα, ή να κλείσετε ένα ραντεβού με ένα σύμβουλο. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνία μαζί μας

Μεγαλύτερη οικονομική ασφάλεια και τη διασφάλιση της ποιότητας για τους πελάτες μας.

Ως συνεργάτης για το νέο σπίτι δεν εξασφαλίζουμε μόνο την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας αλλά προσπαθούμε και και να δώσουμε οικονομική ασφάλεια σε σας. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πέντε σημαντικά σημεία για να τους καθησυχάσουμε τους πελάτες μας. Πρώτον, είναι ένα πιστοποιητικό πρώτο κατηγορίας, δεύτερον είναι η εγγύηση σταθερής τιμής, τρίτον είναι η ενεργειακό πιστοποιητικό και τέταρτον, η ασφάλιση για τις δόσεις πληρωμής για ένα έτος, σε περίπτωση που ο πελάτης δεν μπορεί να εργαστεί. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό είναι το ότι η πληρωμή είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη βήμα προς βήμα πρόοδο της κατασκευής του σπιτιού.

Η VARIO-HAUS επικεντρώνεται στην κορυφαία ποιότητα κατασκευής, τον ατομικό προγραμματισμό και σχεδιασμό, την ηψηλή ενεργειακή απόδοση και τα υψηλότερα πρότυπα των συμβουλευτικών υπηρεσιών και εξυπηρέτηση πελατών, στην πιστοποιημένη οικονομική ασφάλεια και σε άλλες εγγυήσεις.

Our website is optimized for Internet Explorer 7.0+ and a screen resolution of 1280 x 1024.